Younes Hubert Quintanilla till Degerfors

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Younes Hubert Quintanilla född 2006 som lämnar Nacka FC för spel i Degerfors. I intervjun berättar han mer om flytten.

Du lämnar Nacka FC för Degerfors, hur känns det?
-Det känns spännande och är ett stort steg för mig i fotbollen. Samt en stor förändring då jag byter till en helt annan stad. Just nu känns det lite annorlunda men jag kommer anpassa mig snabbt och det känns bra med en allsvenskan förening.

Varför blev det Degerfors?
-Jag kände att Degerfors var ett bra alternativ då det är en lite lugnare miljö och stora fokuset är på fotboll. Jag tycker också att de var ett bra alternativ eftersom att man kommer kunna klättra i klubben och förhoppningsvis så småningom om spela med A-laget.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar för resten av säsongen är samma som innan och det är att få ut det bästa av mig själv och hjälpa laget så mycket som möjligt. Att egentligen utvecklas och bli bättre.