Ungdomskollen: Maya Fjällström

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Ekeby BK:s Maya Fjällström som ger sin syn på laget och hennes egen prestation från deras senaste match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tyckte att lagets presentation var mycket bra. I början tappade vi vill väldigt mycket boll och mottagningarna var lite osäkra vilket ledde till att bollen rullade iväg och motståndarlaget fick då tag i bollen. Men spelet blev bättre desto längre in matchen vi kom. Vi gick in med kropp och vi började få övertaget.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker att min presentation var helt okej. Jag låg uppe på topp som forward som jag skulle men ibland fick jag inte riktigt till det. Jag körde med dem som är 2 år äldre än mig och det var tufft. Vilket gjorde att jag inte fick till det spelet jag ville ha från min sida. Men ibland vände det och jag la ett par fina passningar till yttermittfältaren som gjorde inlägg mot mitten. Men jag låg mycket på topp och jagade och det var värt det eftersom jag lyckades sätta dit 2 baljor.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Till nästa match tycker jag att vi ska ta med vår kämparglöd. Det var trögt i början men så fort vi fick igång spelet och målen började rulla in så kom vi igång. Jag tycker att vi ska fortsätta så att vi inte ger upp och har kvar det fina passningsspelet som vi har.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Jag kommer ta med mig att jag måste börja skjuta mycket tidigare på dem chanser jag får, för det lönar sig. Ibland så har man tur och dem rullar in. Som jag lärde mig idag utav att jag sköt när jag fick chansen.