Ungdomskollen: Younes Hubert Quintanilla

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Younes Hubert Quintanilla som spelar för Jarlabergs P06 Akademi. Han berättar när och hur han började spela fotboll.

Kan du berätta lite kort om dig?
-Jag heter Younes och är 14 år gammal. Jag är född 2006 och bor på Värmdö med min familj. Mitt största intresse är fotboll!

När och hur började du spela fotboll?
-Jag var 6 år gammal när jag började spela fotboll. Intresset kom genom min pappa då han gillar det väldigt mycket och att vi tillsammans sett mycket fotboll. Just nu spelar jag i ett väldigt bra lag som heter Jarlabergs P06A.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar för resten av säsongen är att vinna båda serierna vi är med i och även träningsmatcherna. Hittills så har vi inte förlorat en enda match i serierna som vi spelar. Snart har vi en matchcamp som jag verkligen skulle vilja vinna.