Ungdomskollen: Wilma Svensson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Wilma Svensson född 2009 som spelar för FC Rosengård U15. Hon berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Att säsongen är igång känns bra och spännande. Vi kommer att möta bra motstånd och spela bra matcher mot ett år äldre. Jag känner även att det blir roligare nu när jag spelar i Skåneserien.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina målsättningar är att kunna spela så bra som jag kan i varje match. Våga utmana och göra saker jag kanske inte har gjort förut. Att alltid ge 110% både på och utanför planen. Jag ska även träna hårt idag för att vara bäst imorgon.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Lagets målsättningar är att vi ska kunna spela så bra vi kan varje match och vinna så många matcher så möjligt. Vi ska dock även visa respekt vara stödjande och visa disciplin på plan. Vi ska även träna hårt för att bli starkare imorgon.