Ungdomskollen: Wilmer Rickman

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Jarlabergs Wilmer Rickman som spelar för Jarlabergs duktiga P06-lag. De kommer till helgen att spela matcher och vi har fått intervjua Wilmer där han delar med sig av sina tankar inför matcherna.

Dags för matcher i helgen, hur känns det?
-Vi har matcher mot AIK, Skogås och Vasalund och det känns bra eftersom att vi på träningarna har blivit hungrigare och börjat få mer fokus på träningarna.

Hur är lagets form?
-Lagets form är helt ok, det går upp och ner i våra matcher där vi ibland inte kommer upp till vår bästa nivå utan att vi sjunker till en mycket sämre nivå. Vi brukar också ha provträningar så vi brukar inte vara lika sammansvätsade då. Detta händer ofta under hösten men när det kommer mot våren brukar vi hitta en stabilare form med mer stabila resultat.

Hur är din egen form?
-Min egen form går också väldigt upp och ner, i en match kan jag t.ex göra det bra men en annan match sjunka ner till en dålig nivå. Detta händer för att jag inte vågar ta för mig av mina kapaciteter som då är min teknik.

Hur ska ni spela för att ta hem segrar?
-Vi måste hitta en mer stabil speluppbyggnad mellan vårat försvar och mittfält, vi måste också hitta mer kombinationer mellan våra yttrar och anfallare. Snabbare spelvändningar mellan backarna och mittfältet.

Tack Wilmer och lycka till under helgens matcher.