Ungdomskollen: Viktor Sluug

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Viktor Sluug som spelar för Hammarby. Han summerar året 2019 och hans känslan av att vinna skytteligan i den nationella serien.

Namn: Viktor Sluug
Född: 2004
Bor: Södermalm
Familj: Mamma, pappa och lillasyster

Hur skulle du summera året 2019?
-2019 har varit ett helt fantastiskt år med mycket framgångar men framför allt ett mycket lärorikt år. Jag har utvecklats så otroligt mycket i år vilket jag är väldigt tacksam för.

Du vann även skytteligan i den nationella serien ni spelade, hur var det?
-Ja jag vann skytteligan, tror att det blev 30 mål på 15 matcher. Det var jättekul att jag ledde och att jag tillslut vann men mitt fokus är alltid på nästa match och vad jag kan göra för att prestera så bra som möjligt för laget. Jag la inga större värderingar på att vinna skytteligan och det hade såklart inte gått om jag inte hade haft så duktiga medspelare runt omkring mig.

Du blev även under året uttagen för landslagsspel, vad fick du lära dig av de tillfällena?
-Ja det var stort att bli uttagen. Man får lära sig så otroligt mycket på landslagssamlingarna då det varvas är teoripass och träningar hela tiden vilket är jättekul enligt mig.

Vad är dina målsättningar för 2020?
-Mina målsättningar för 2020 är att få börja lira med P19 och att behålla platsen i landslaget. Det kommer krävas att jag jobbar hårt och mycket på träningar och att fokus ligger på rätt saker.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet