Ungdomskollen: Victor Fredman

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Victor Fredman som spelar för Älvsjös P17-lag. Han berättar om sina tankar inför den kommande matchen mot Djurgården i P17 Allsvenskan till helgen.

Dags för match mot Djurgården till helgen, hur känns det?
-Känslan är bra tycker jag, både hos mig själv och i laget. Även om vi inte är nöjda med reslutaten nu i inledningen så tycker jag att vi har visat mycket och är ett lag som är med och konkurrerar.

Hur ska ni spela för att vinna?
-Det ska bli väldigt roligt att spela mot Djurgården som är ett väldigt skickligt lag som är svåra att vinna mot. Men det är sånna här matcher som man har längtat efter att få spela. Jag tror att nyckeln för oss kommer vara att göra en stark defensiv insats men också våga gå högt och spela bollen vilket jag tycker att vi är bra på. Även använda våra snabba spelare i omställningarna. Vilket är en match som passar mig ganska bra med min defesiva roll och kunna styra upp ett bra försvarspel som kommer vara väldigt svårt att ta sig igenom.

Vad kommer du tillföra laget?
-Jag hoppas också kunna bidra med ett stabilt och fysiskt försvarspel med mycket kommunikation bakifrån för att hjälpa mina lagkamrater. Men även vara ett hot på fasta situationer offensivt.