Ungdomskollen: Vicky Joseph Laurent Petry

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Vicky Joseph Laurent Petry som berättar om hur året varit för både honom och laget.

Säsongen är slut nu, hur känns det?
-Det har gått helt okej för oss under Säsongen. Vi har förlorat en del matcher och vi har även vunnit en del så det känns bra om man får vara ärlig.

Hur har din egen prestation under året varit?
-Det har gått bra under året, jag har spelat bra i dem flesta matcherna och gjort några mål. Jag tycker att min insats varit helt okej under året men jag kommer träna hårdare och komma tillbaka starkare och göra många fler mål!

Hur har lagets prestation varit under året?
-Vårt lag har varit bra, vi har kämpat mot många bra lag och vi har spelat bra samtidigt som vi gjort många mål. Vi har förlorat en del också men det är en del i utvecklingen!

Vad har du förbättrat under året?
-Jag har blivit bättre på många saker som mitt passningsspel, mina skott och crossbollar. Jag har även under året gjort en del assister.

Vad skulle du vilja förbättra inför kommande säsong?
-Jag skulle faktiskt om jag ska vara ärlig vilja förbättra min styrka först och främst. Jag kommer även att lägga fokus på att bli bättre på frisparkar och i försvarsspelet. Jag kommer träna hårt under försäsongen.