Ungdomskollen: Tyson Afshari

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Tyson Afshari som spelar för Hammarbys P16-lag. Han berättar om sina tankar inför deras kommande matcher.

Matcherna har kommit igång, hur känns det?
-Det känns fantastiskt. Jag och mina lagkamrater har längtat till att få höra det här beskedet hela året. Nu när man äntligen får spela matcher igen är vi alla supertaggade och det känns jättebra.

Hur ska ni spela för att vinna?
-Den viktigaste faktorn för att vinna är att vi allihopa i laget är disciplinerade och gör det nödvändiga jobb som krävs. Det gäller att göra det ända in till slutsignalen i varje match. Vi behöver även spela en smart fotboll och följa vår taktik.

Vad tillför du till ditt lag?
-Min uppgift är att styra tempot på lagets spel, jag är en skicklig passningsspelare med bra spelförståelse och spelintelligens. Jag ger alltid mitt bästa och sen gör jag mycket poäng och är en vinnarskalle.