Ungdomskollen: Tim Lindberg

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Tim Lindberg som var med på Stockholm Talent Camp. Han berättar mer om campen som hölls mellan den 4-15 juli.

Du var med under campen, hur var den?
-Campen var väldigt bra på alla olika sätt, bland annat så var det väldigt talangfulla spelare som matchade varandra fotbollsmässigt. Detta var bra så att alla kunde utvecklas. Träningarna var också bra upplagda med saker som man tyckte var roligt men samtidigt gjorde så du utvecklades.

Varför valde du att vara med på campen?
-Jag valde campen främst för att jag såg att det var bra spelare med. Den var också gratis vilket är bra då alla inte har råd med en camp.

Vad har du lärt dig under campen?
-Jag har lärt mig mycket både på och utanför planen. På planen så är det alltifrån taktik och fysik till teknik. Sedan utanför planen så var det föreläsningar där man fick lära sig om hur det är att vara proffs osv vilket kommer vara bra inför framtiden.

Vad tar du med dig från campen till ditt eget lag?
-Till mitt eget lag kommer jag ta med mig både det jag lärde mig utanför men också fotbollsegenskaperna som jag fått efter denna camp.