Ungdomskollen: Tilly Jankler

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Tilly Jankler som spelar för Nacka FC. Hon ger sin syn både på lagets samt sin egen prestation från deras senaste match.

Här kommer en intervju med Tilly efter deras senaste match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att laget gör en bra prestation. I början av matchen har vi inte riktigt det tålamodet som vi vill ha, men jag tycker ändå att vi blir bättre längre in i matchen och vi gör det bra! Det som var särskilt bra var passningsspelet som vi fick till allteftersom in i matchen och att vi lyckades få till ett tålamod i spelet efter ett tag. Jag tycker också att det var bra att vi var heta i offensivt straffområde och visade vilja att göra mål.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker att min insats var bra denna match. Jag spelade forward och gjorde många bra löpningar och la mycket press vilket bidrog till att vi vann mycket boll. Jag tycker jag gjorde en rätt bra insats denna match!

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att vi kan ta med oss tålamodet och djupledsspelet från denna match, att vi gör det bra. Jag vill också att vi tar med oss att vi i nästa match ska göra det vi kan och vill redan från startsignalen.

Vad tycker du att du själv ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag ska fortsätta ta mycket löpningar så att jag öppnar upp ytor och göra mig spelbar för passningar och även skapa chanser.