Ungdomskollen: Theo Sjölin

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Theo Sjölin som spelar för Nacka FC:s P66-lag. Han berättar mer om sina tankar efter deras senaste seriematch.

Vad tycker du om lagets prestation?
-I första halvlek spelade vi inte så bra, vi var inte riktigt med från början. Jag tror vi var lite trötta av värmen och hade inte riktigt fokuset med oss. De fick ett par snabba mål i början och då kändes det tungt. När vi fick in 1-3 målet så fick vi ny energi. I andra halvlek spelade vi riktigt bra och kontrollerade matchen och lyckades sen vända till 7-3.

Hur var din egen prestation?
-Jag tycker jag gjorde några enkla misstag i början av matchen. Precis som laget så jobbade jag mig in i matchen och spelade mycket bättre i andra halvlek.

Vad vill du se laget förbättra till er nästa match?
-Till nästa match skulle jag vilja att vi är med från början och går in med full energi från start och inte hamnar i ett onödigt underläge.

Vad vill du själv förbättra till nästa match?
-Jag ska tänka mer på att prata mer med mina lagkamrater och styra mer. Att ta mer initiativ och försöka komma fram till fler avslut.