Ungdomskollen: Svea Bäckström

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Svea Bäckström som är född 2007 och spelar för Gideonsbergs IF. Hon berättar om hur hon började spela fotboll samt vad hennes målsättningar är för resten av säsongen.

Vem är Svea?
-Jag heter Svea Bäckström och är en tjej som är 13 år gammal. Min familj består av min mamma, pappa och storasyster. På min fritid brukar jag hänga med vänner och spela fotboll.

Hur började du spela fotboll?
-Jag började spela fotboll när jag va 5 år gammal och har spelat i Gideonsberg IF F07 sen dess! Intresse för fotboll har jag haft sen jag var liten, min syster spelade fotboll och jag gick mycket på hennes matcher vilket väckte till ett ännu större intresse

Vad är dina styrkor som spelare?
-Jag skulle säga att mina styrkor som spelare är min spelförståelse, snabbheten, min teknik och mina skott.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar för resten av säsongen är att ge 100% i varje match, aldrig ge upp och våga tro på mig själv. Det är även roligt att få göra mål och det hoppas jag kunna göra fler av.