Ungdomskollen: Sten Billberg

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Sten Billberg född 2007 som spelar för FC Trelleborg. Han berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Säsongen är snart igång, hur känns det?
-Det känns bra, jag och mitt lag FC Trelleborg har en mycket intressant säsong framför oss med många roliga matcher. Jag har en bra känsla, förra säsongen slutade bra men man hoppas att denna ska sluta ännu bättre. Vi har även ett väldigt stabilt och starkt lag som även har en mycket bra laganda.

Hur har du förberett dig inför säsongen?
-Jag har förberett mig genom att kolla på var mina svagare punkter är och försöker tänka på dem nu på försäsongen. Jag har även varit igång under hela försäsongen med mycket målvaktsträning så det känns bra.

Vad är dina målsättningar för den kommande säsongen?
-Mina målsättningar är att göra en bra säsong, inte släppa in så mycket mål och göra några poäng framåt. Men även fortsätta utvecklas och göra allt för att bli en bättre målvakt.