Ungdomskollen: Sonja Hildemar Lindberg

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Sonja Hildemar Lindberg född 2007 som spelar för Hittarps IK FF. Hon berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Det känns väldigt roligt över att säsongen ska börja. Lira boll i solsken har man längtat efter ett tag nu! Dessutom är alla restriktioner borta så man får spela alla matcher och cuper som man sett fram emot länge. Gothia är ett exempel på en cup som jag ska till med mitt lag och det ska bli riktigt kul! Vi ska spela i en serie med ett år äldre och det kommer bli roligt att möta tuffare lag.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina egna målsättningar för säsongen är att utvecklas som spelare och även komma till rikslägret på Bosön i sommar. Nu när jag precis fått kallelse till förlägret här i Skåne. Det är även roligt att träffa och möta nytt folk som man aldrig träffat innan så det ser jag fram emot.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Lagets målsättningar för säsongen är att spela så bra och fin fotboll som möjligt skulle jag säga. Eftersom att det är en hel bunt med lag i vår nya serie som vi aldrig har mött innan så vet vi inte hur de spelar så det måste vi komma in i. Vi ska utvecklas och träna hårt för att vi ska kunna förtjäna att komma så högt i tabellen som möjligt eftersom det är vårt största mål. Jag ser fram emot denna säsongen extremt mycket och är jättetaggad!!!