Ungdomskollen: Siyabent Boyaci

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Siyabent Boyaci född 2005 som spelar för Rågsveds U15-lag. Han berättar om sina samt lagets målsättningar för året samt som han berättar om hur det gått för dem under våren.

Hur har det gått i seriespelet för laget?
-Om jag ska vara ärlig så har det har inte gått bra men det kan bli bättre, vi har en jättebra tränare och en bra lagledare som hjälper till mycket. Vi måste tro på oss själva och köra ren fotboll och inte göra bort oss, vi har även haft många duktiga skadade spelare.

Vad tycker du om din egen prestation hittills?
-Jag tycker att jag har spelat bra och gjort det bra på min position men helt ärligt är jag inte nöjd tills jag är där jag ska vara så är det bara det är bara att kämpa på.

Vad tycker du om lagets prestation hittills?
-Jag tycker inte att vi har varit bra, vi borde kunnat spela bättre och vunnit fler matcher. Vi ligger sist i tabellen så då kan man inte ha gjort det bra. Vi har haft det tufft och vi har har kämpat men inte som ett lag och det behöver vi fixa till för att det ska gå bättre.

Vad är lagets målsättningar för året?
-Målsättningarna var att komma så högt upp i tabellen och det är även P16 kval till pojkallsvenskan. Vi har en bit kvar för att nå de målsättningarna men vi kommer kämpa och slita för det.

Vad är dina målsättningar för året?
-Mina målsättningar är att spela i Rågsveds A-lag sen får vi se vad som händer framöver. Det är en stor målsättning så det gäller att träna mycket själv och kämpa för att lyckas.