Ungdomskollen: Sixten Aaro

I lördags så var vi på plats och bevakade matchen mellan Mälarhöjden och Vasalunds P07-lag. En av många spelare som imponerade på oss var Mälarhöjdens Sixten Aaro.

Här kommer en intervju med Sixten efter deras match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att hela laget fungerade bra i både offensivt och defensivt. Vi fick speciellt till ett lugn i spelet, men vi tappar som lag ork de sista tjugo i matchen men som tur var så släppte vi inte in något mål då.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Min prestation kunde varit snäppet bättre, jag stannade för det mesta kvar defensivt på plan. Jag spelade som central mittfältare och fick inte jättemycket boll.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att vi hade väldigt bra lugn i andra perioden vi spelade från sida till sida och vi skapade tillslut också några målchanser. Så till nästa match när vi ska möta Hammarby ska vi ta med vårt lugn med bollen.

Vad tycker du att du själv ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Tyvärr så blev jag skadad de sista 10 minuterna av matchen och blir borta i en månad men om jag skulle spela nästa match skulle jag tagit med mig min ” Ta tillbaka bollen” insats.

Tack för intervjun Sixten och krya på dig!