Ungdomskollen: Siri Hermansson Haglund

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Siri Hermansson Haglund född 2008 som spelar för Älvsjö AIK. Hon berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Säsongen är snart igång, hur känns det?
-Det känns mycket bra då jag har bytt lag till Älvsjö AIK från Djurgårdens IF. Det ska bli roligt med tuffare motstånd och ett dedikerat lag med bra tränare.

Hur har du förberett dig inför säsongen?
-Jag har tränat hårt och fokuserat på alla träningar. Jag har nyligen börjat i fotbollsklass i högstadiet vilket har utvecklat mig ännu mer som en fotbollsspelare. Med mitt nya lag så har jag fått bättre kondition då vi löper mycket. När det blir finare väder ska jag träna mer individuellt med min nya rebounder.

Vad är dina målsättningar för den kommande säsongen?
-Mina målsättningar för Sanktan är att framför allt göra en bra säsong och komma högt i serien. Men även att lära känna alla spelare i laget. Jag hoppas även att få mycket speltid och bli kallade till många matcher den här säsongen.