Ungdomskollen: Sherin Bechlaoui

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Sherin Bechlaoui som inför denna säsong bytt klubb. Hon berättar mer om klubbytet.

Du har inför denna säsong bytt lag, varför då?
-Jag har inför denna säsong bytt till AIK F19 för att spela flickallsvenskan. Tidigare har jag spelat F17 SM och J19 med mina tidigare lag Djursholm och Djurgården.

Hur känns det i ditt nya lag?
-Det känns väldigt bra, det märks att man tränar på en högre nivå när det blir tjafs och diskussion i poängspelet. Alla är vinnare och man gör sitt yttersta på träningen. Det är ingen tvekan om konkurrensen som finns.

Vad har du för roll i ditt nya lag?
-Jag kommer bland annat att spela på en ny position, som ytterback. Det har varit ovant då jag i grunden är mittfältare, men det går bra och det är roligt att utöka sina erfarenheter!

Vad är dina målsättningar inför säsongen?
-Mina målsättningar inför säsongen är att jobba hårt, oavsett motgångar med min skada. Jag vill göra det bästa av situationen. Jag kommer nog att få jobba för en startplats men det är jag fullt beredd på. Jag är villig att göra mitt yttersta på varje träning för att utvecklas och bli bättre i alla delar, samt på nya positioner.

Tack för din tid Sherin och lycka till under kommande säsong!

Foto: Joakim Hall