Ungdomskollen: Shafici Isse Ibrahim

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Shafici Isse Ibrahim född 2005 och som spelar för Skyllbergs IK. Han berättar om sina tankar och målsättningar inför den kommande säsongen.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Det känns väldig bra framförallt med mitt nya lag. Jag kommer att spela i bättre serier där jag kan visa upp mig mer. Det kommer vara lite jobbigare än förra året där jag kommer resa en timme till träningarna 4-5 gånger i veckan. Jag är dock nöjd med mitt beslut och gör allt för att bli en bättre fotbollspelare.

Hur tycker du att att din prestation var under förra året?
-Jag tycker att jag har gjorde mitt bästa och det gick bra. Laget vann vår serie utan att förlora någon match.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Först vill jag hitta en position där jag passar bra in, helst en offensiv position. Jag vill också ta ett steg framåt i min utveckling och bli en bättre fotbollsspelare.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Jag vill hjälpa mitt nya laget så mycket jag kan. Jag vill också att vi vinner vår Nationella P16 serie samt som vi gör mycket mål. Jag skulle även vilja komma in på något fotbollsgymnasium där jag kan träna extra mycket.