Ungdomskollen: Selma Sander

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Selma Sander född 2006 som spelar för Sjöstaden DF. Hon berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Försäsongen är igång, hur känns det?
-Det känns roligt. Jag har ganska nyligen bytt klubb så det är extra roligt med regelbundna träningar.

Hur kommer du förbereda dig inför säsongen?
-Först och främst kommer jag att fokusera på att komma in i mitt nya lag och följa upplägget där. Vi kommer ha 3 fotbollspass + 1 fyspass i veckan. Jag kommer lägga mycket energi på att komma in i det högre tempot. Utöver det vill jag lägga lite mer fokus på styrketräning.

Vad är dina målsättningar för det kommande året?
-Mitt mål med säsongen är att ta en plats i min nya klubb och utvecklas så mycket som möjligt. Jag hoppas också på att komma in på något av de fotbollsgymnasium jag sökt till. Utöver det vill jag komma med till Blekingelagets matcher till våren och sommaren.