Ungdomskollen: Selma Moberg

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Selma Moberg född 2006. Selma spelar för IFK Vaxholm och berättar hur våren varit för henne och laget. Hon berättar även om hur hon kommer att träna under sommaren.

Hur har våren gått för dig?
-Vårsäsongen har gått bra för mig, jag har utvecklat min bollkontroll och jag tycker att jag börjar hitta rätt tillslagsteknik. Jag har tränat så mycket som jag har hunnit och varierat min träning med inviduella pass och fys. Jag har även utmanat mig själv och tränat med äldre lag som Vaxholms damlag, vilket har varit nyttigt för mig.

Hur har våren gått för ditt lag?
-Den har varit utmanande och utvecklande för mitt lag. Det är en väldigt jämn serie med bra lag som vi möter, vi har inte haft turen på vår sida och har förlorat med uddamålet.

Hur kommer du träna under sommaren?
-Under sommaren kommer jag försöka träna självständigt och med kompisar så mycket som jag orkar. Jag ska åtminstone försöka att lalla lite med bollen minst en gång i veckan och sticka ut och springa ibland för att inte tappa flåset.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar för resten av året är att förbättra mina skott och bli fysiskt starkare. Jag vill också träna mer än vad jag gör nu för att bli bättre.