Ungdomskollen: Sadiq Abdulle

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Sadiq Abdulle som för några dagar sedan vann Crown plaza Elite cup med sitt lag. Han berättar mer om det.

Ni vann Crown plaza Elite cup, hur känns det?
-Det är såklart roligt att vinna en turnering men ännu mer speciellt när man är det första laget i klubbens historia som vinner. Det är också en bra turnering där kan man jämföra sig själv och laget med andra väldigt duktig klubbar och spelare.

Varför vann ni?
-Vi jobbade som ett lag och visade våra individuella och kollektiva kvalitéer. Det resulterade till sättet som vi spelade och slutprodukten. Jag tycker att vi som ett lag ska vara glada med vår presentation.

Hur var din egen insats under turneringen?
-Jag är nöjd med min insats under turneringen. Jag vet att jag gjorde mitt bästa och gjorde allt jag kunde för laget. Vi samarbetade bra och det ledde till vinst i hela cupen. Det är något att vara stolta över! Jag hade gärna velat göra mål själv men jag vet att vårt samarbete som grupp ledde till de målen som gjordes.