Ungdomskollen: Robin Hadad

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Robin Hadad som summerar den föregående säsongen. Han berättar även om sina förhoppningar och målsättningar inför den kommande säsong.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Det känns bra, jag är jättetaggad på att nya säsongen ska dra igång! Vi är lediga med fotbollslaget just nu, men jag har tränat så gott det går på egen hand. Jag vill se till att vara än mer redo när nya säsongen drar igång.

Hur tycker du att att din prestation var under förra året?
-Jag strävar alltid efter att göra det ännu bättre och är alltid självkritisk. Men på det stora hela är jag nöjd med föregående säsong. Jag hade som huvudmål inför säsongen att prestera bra i klubblaget och alltid ge 100% på träning och match samt försöka ta en plats i landslaget, vilket jag också uppfyllde.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Jag vill såklart fortsätta utveckla alla mina egenskaper och som jag ska försöka lägga lite mer tid på fysiken i år. Jag vill bli både mer rörlig och även mer smidig i kroppen.

Hur kommer du träna för att bli bättre?
-Alltid ge maximalt på fotbollsplanen och försöka bli bättre för varje träningspass. Utöver det kommer jag att lägga lite mer tid på den fysiska biten utanför fotboll. Sen får jag hjälp av en individuell tränare att utveckla mina egenskaper.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Det är självklart att utvecklas så mycket som det går och bli en mer komplett och bättre spelare under året.