Ungdomskollen: Rimon Khero

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Rimon Khero som spelar för Hittarp IK. Han berättar om sina tankar och målsättningar inför den kommande säsongen.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Det känns bra att en ny säsong ska komma igång. Vi har bra tränare och det gick bra för oss förra säsongen, så det känns som att det även i år kommer bli bra säsong för oss.

Hur tycker du att att din prestation var under förra året?
-Min prestation från förra året tycker jag var helt ok, jag hade precis kommit tillbaka efter ett halvårs uppehåll. Jag tränade på bra men efter någon månad så skadade jag armen. Detta gjorde att min säsong blev hackig och det var tufft. Jag gjorde mitt bästa och får väl vara nöjd med säsongen.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Det jag vill förbättra till den kommande säsong är min kondition, detta för att jag ska orka springa mer. Jag spelar som en yttermittfältare och då behöver man ha en bra kondition. Jag vill även förbättra mina avslut så jag kan bidra med fler mål till laget.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Mina målsättningar är att göra så många mål jag kan, orka springa mycket, och göra många assister. Jag hoppas även kunna hålla mig skadefri för att kunna bidra till laget så mycket som jag bara kan.