Ungdomskollen: Reber Altin

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Reber Altin född 2006 som spelar för Forssa BK. Han berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Säsongen är snart igång, hur känns det?
-Det känns väldigt bra då jag har förberett mig på många olika sätt både fysiskt och psykiskt. Jag är väldigt exalterad inför säsongen och matcherna då jag kommer att ge allt vad jag har. Jag är även lite nervös men det är något som kommer att gå bort av sig själv när jag väl har kommit igång med säsongen. Säsongen kommer även att bli väldigt lärorikt och tuff då vi kommer möta väldigt bra lag från olika städer, vilket jag ser väldigt fram emot.

Hur har du förberett dig inför säsongen?
-Jag har förberett mig inför säsongen genom att hålla igång min kropp. Jag har börjat bygga upp min fysik eftersom jag tror att det är väldigt behövligt inför den kommande säsongen. Min kondition har även blivit mycket bättre då jag har gjort väldigt många konditionstest och blivit starkare i mina ben.

Vad är dina målsättningar för den kommande säsongen?
-Mina målsättningar inför den kommande säsongen är att få spela och träna med A-laget. Jag tror även att jag skulle utvecklas väldigt mycket som fotbollspelare där jag behöver nya utmaningar. Jag ska göra allt för att bli den bästa versionen av mig själv.