Ungdomskollen: Rebecca Karlsson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Rebecca Karlsson född 2006 som spelar för IFK Skoghall DF. Hen berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Försäsongen är igång, hur känns det?
-Jo det känns bra, i början var det inte så mycket träningar men det är skönt att de har satts igång mer nu. Förra året under säsongen gick det inte som planerat för vårt lag då det var många som hoppade av vilket gjorde att vi fick låna in spelare från andra lag inom klubben. Nu i år ska jag börja spela med B-laget i klubben vilket känns roligt!

Hur kommer du förbereda dig inför säsongen?
-Jag har hittils spelat mycket futsal med A-laget vilket innebär mycket teknik som jag kommer ta med mig till fotbollen. Jag konditionstränar mycket utöver de lagträningar vi har. Jag tror att jag kommer att ha mycket nytta av det på planen.

Vad är dina målsättningar för den kommande säsongen?
-Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på vad jag har för mål men jag skulle väll säga att hålla mig kvar i distriktslaget är något jag verkligen vill. Men framförallt är min målsättning att spela i div 2 med A-laget så mycket som möjligt och utvecklas.