Ungdomskollen: Pontus Dahbo

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervju Pontus Dahbo som spelar för AFC Göteborgs P15-lag. Han ger sin från deras senaste match mot AIK.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker vi gjorde det väldigt bra i första halvlek. Vi jobbade hårt och hade ett bra presspel och skapade många målchanser. Men i andra halvlek tryckte AIK ner oss men vi lyckades bra med vårat kontringsspel.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker att det gick bra i första halvlek, skapade rätt många chanser och fick en assist och gjorde även ett mål. I den andra halvlek var det mer försvarspel och då hade jag inte så mycket boll. Men överlag tycker jag det var en bra insats av då jag skapade många chanser och jobbade hårt.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Vi kan ta med oss vårt fina spel i första halvlek där vi hade många offensiva löpningar. Vi hade mycket bollinnehav och skapade även många lägen.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Att se till att vara fokuserad under hela matchen. Jag gjorde några onödiga misstag som jag måste få bort.