Ungdomskollen: Oscar Misic

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Oscar Misic som spelar för Segeltorps IF P15. Han berättar om sina målsättningar inför den kommande säsongen. Han ger även sin syn på säsongen som gått.

Snart dags för en ny fotbollssäsong. Hur går dina tankar?
– Mina tankar går bra då vi ska spela P16 nationell och går för att vinna serien. Såklart finns det många bra lag och det kommer vara tufft men det är en uppgift vi som lag ska klara tillsammans.

Hur tycker du att din prestation var under förra säsongen?
– Min och lagets prestation var bra under förra säsongen då vi kom tvåa i kval till P16 nationell. Men såklart finns det saker vi kan förbättra som lag och individuellt. Överlag tycker jag att alla prestationer har varit bra både hos varje spelare men också vi som lag.

Vad tar du med dig från den gångna säsongen?
– Det jag kommer att ta med mig från förra säsongen är att om man leder en match med 4-0 så ska man inte tänka att matchen är slut och börja göra vad man vill på plan. Sedan kommer jag ta med mig att hur vi som lag kämpade för varandra och klarade vårt gemensamma mål för förra säsongen.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
– Det jag vill förbättra till kommande säsong är min bollkontroll och min vänster fot.

Vad förväntar du dig av säsongen som kommer?
– Jag förväntar mig bra motstånd, men att vi ska ha roligt på planen och hjälpa varandra. Sedan förväntar jag mig att vi gemensamt ska klara det målet vi har för kommande säsong. Vi har bevisat att vi kan klara det tillsammans så jag skulle säga att det inte är omöjligt att göra det igen.

Vad är dina personliga målsättningar inför säsongen?
– Mina personliga målsättningar inför kommande säsong är att jag vill vinna P16 nationell och tillsammans med mitt fantastiska lag så är det inte omöjligt. Sedan vill jag att om vi nu skulle få åka på någon cup på grund av corona att vi vinner den med. Under säsongen vill jag vinna så mycket som möjligt och ha en bra prestation på både träningar och matcher.

/Daniel Souza