Ungdomskollen: Omar Shahwaz

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Omar Shahwaz född 2006 som spelar för Franke P17. Han berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Det känns både bra och spännande för att väntan på säsongsstarten är äntligen över. Nu har man äntligen matcher att se fram emot. Dessutom känns det skönt att få vara ute på planen igen och få ta del av de ofta intensiva matcherna där man pressas till sitt yttersta. För att kunna prestera så bra som möjligt har jag därför också förberett mig så bra som det bara gått.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina personliga målsättningar för denna säsong är att pressa mig själv så mycket som det bara går, detta så att jag utvecklas. Att utveckla nya egenskaper och färdigheter som jag lär mig att bemästra. För det jag jobbar på är att försöka bli bättre och bättre. Jag vill bli bättre på att samarbeta med mina medspelare, eftersom fotboll är en lagsport och bygger på samarbete och lagkänsla.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Mitt lag har tillsammans satt upp målet att vinna serien som vi deltar i. Det är det som vi strävar efter och har i baktanken för varje steg vi tar. Allting annat som vi uppnår räknas bara som ett plus, och vi vill såklart också bli bättre och bättre samt förbättra kemin inom laget.