Ungdomskollen: Nouradin Abdinuur

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Nouradin Abdinuur som berättar mer om vem han är samt hur har fått så många följare på instagram.

Vem är Nouradin?
-Jag heter Nouradin, är en 13 årig kille som bor i Örebro, jag spenderar väldigt mycket tid på fotbollen. Jag tränar fotboll två tillfällen per dag, sammanlagt två timmar per dag, de dagarna jag har träning så kör jag träning och på min fritid. Utöver fotbollen så gillar jag att måla och jag har faktiskt lyckats ganska bra med det också då mitt konstverk hamna på NA har i Örebro. Min familj består av min mamma och mina syskon.

Hur började du spela fotboll?
-När jag bodde i Etiopen så var jag den yngsta personen på plan så jag fick agera bollkalle för de äldre. Vid vissa tillfällen så fick jag och några andra möjligheten att lira lite bakom planen framtill de äldre behövde bollen. Sedan dess har mitt intresse för fotbollen bara vuxit.

Du har många följare på instagram, hur har du fått det?
-Jag började följa rätt många till att börja med och sen började de att följa mig tillbaka! Efter ett tag så strömmade det in en hel del följare och idag har jag över 13 000 följare!