Ungdomskollen: Nora MacDowall

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Nora MacDowall född 2006. Nora spelar för Djurgårdens F06 Akademi och berättar hur våren varit för henne och laget. Hon berättar även om hur hon kommer att träna under sommaren.

Hur har våren gått för dig?
-Våren för mig har gått väldigt bra. Jag har fått en bra utveckling och många nya utmaningar sedan laget skapades.

Hur har våren gått för ditt lag?
-Det har varit lite upp och ner då vi är ganska nystartade och har mött väldigt bra och tuffa lag i tex Sanktan. Vi har utvecklats mycket genom dessa tuffa matcher och det har lett till bra resultat för laget.

Hur kommer du träna under sommaren?
-Under sommaren kommer jag träna utifrån ett program vi fått av min tränare men även försöka få tid till träning utanför programmet som tex att gå ut och springa.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar är att träna upp mitt inviduella spel och även att våga finta mer i matchsituationer.