Ungdomskollen: Nina Garibija

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Nina Garibija som i början på augusti ska iväg på landslagsläger med det bosniska F17-landslaget. Hon berättar mer om sina tankar inför det kommande lägret.

Du har blivit kallad till läger med Bosniens F17 landslag, hur känns det?
-Det känns jätteroligt! Att få en sån ära att få representera ett landslag känns väldigt roligt och inspirerande. Det känns som att jag fått ett ”kvitto” på att hårt arbete lönar sig. Det känns även roligt att byta fotbollsmiljö och spela med spelare som tillhör andra lag i Europa och få internationell erfarenhet. Dessutom ska lägret hållas på en av de arenor där EM mästerskapet för F17 kommer att spelas då Bosnien står som värd för EM mästerskap nästa år vilket jag tycker ska bli roligt.

Hur har du förberett dig inför lägret?
-Jag har förberett mig genom att träna även under sommaren då främst min fysik och kondition. Jag har också kikat runt lite vad som är viktigt att tänka på i detta sammanhang.

Vad är dina målsättningar inför lägret?
-Min målsättning för detta läger är att visa upp mig till min fulla potential och göra det bästa jag kan, jag vill också få chansen att visa hur vi jobbar med fotbollen i Sverige.

Tack Nina och lycka till på lägret!