Ungdomskollen: Nikolaos Gounas

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Nikolaos Gounas född 2008 som summerar året och säsongen som varit både för honom och hans lag.

Säsongen är slut, hur skulle du summera din prestation?
-Jag tycker att jag under säsongens gång har kämpat väldigt hårt och även tränat mycket själv. Det jag har gjort när jag tränat själv är nästan att öva på allting som man kan bli bättre på.

Hur skulle du summera lagets prestationer?
-Jag tycker att laget har presterat ganska okej, fast vissa i laget har inte gett hundra procent och därför har det påverkat resultatet i matcher. Men i vissa matcher så har några killar ifrån laget peppat andra och det är bra för man blir inte bättre av klagomål.

Vad har du utvecklat mest under året?
-Det jag tycker att jag har utvecklat mest under året är min teknik. Jag har fått bättre bollkontroll och även blivit mer stabil.

Hur kommer du träna under vintern för att utvecklas ännu mer?
-Jag kommer träna min fysik och min kondition så att jag orkar mer och kommer kunna springa ifrån mina motståndare. Jag har köpt material som till exempel en repstege som jag kan träna snabba fötter med och konor som jag kan göra övningar med för att förbättra mig själv.

Vad är dina målsättningar inför nästa säsong?
-Denna säsongen som nyss slutade så har jag spelat med 08 laget och vill gärna gå upp till 07 laget för att jag tycker att jag har det som krävs för att vara med där. Något annat som jag vill ha som målsättning är att kunna skjuta hårdare och vara starkare.