Ungdomskollen: Nikola Radosavljevic

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Radosavljevic, han berättar om hur han tog sig till Hammarbys Akademi samt vad han har för målsättningar inför årets säsong.

Vem är Nikola?
-Jag heter Nikola Radosavljevic och är 13 år gammal. Jag bor i Stockholm med min familj som består av mamma, pappa, lillebror och lillasyster.

När började du spela fotboll?
-Jag började spela fotboll när jag var runt 4 år gammal och började då att spela i Hammarby P06-4. Jag spelar än idag för klubben.

Hur fick du plats i Hammarbys Akademi?
-När jag spelade i Hammarby P06-4 trivdes jag bra med lagkompisarna och så men det var mycket motgångar, det kändes inte som att dem ville att jag skulle utvecklas. Det kändes som att de inte ville att jag skulle komma in i akademin där alla dem bästa i Hammarby spelar. Som sagt så var det mycket motgångar och så men det gjorde mig bara starkare och det gjorde att jag började träna mer och mer för att komma in i akademin. Efter många år av egen träning så kom jag in i akademin vid en akademi try out- Jag har idag spelat i akademin i 2 år.

Hur tycker du att året startat för dig?
-Jag tycker att året har startat helt ok, kunde startat mycket bättre. Det jag kan förbättra är att bli aggressivare och lite snabbare.

Vad är dina målsättningar för året?
-Jag har många målsättningar för året men den största målsättning är att inför nästa säsong ta en plats i klubbens U16 lag. Det är bara att kämpa och slita för att uppnå det målet.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet