Ungdomskollen: Neo Jönsson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Neo Jönsson som spelar för Maj FC. Han berättar om vad han vill förbättra samt sina målsättningar inför kommande säsong.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Jätteroligt med några nya spelare samt en starkare trupp. Det ska bli roligt att se hur denna säsong blir av till slut. Sen är det alltid bra att få ytterlig en säsong till för att kunna nå målen jag satt upp. Det gäller både lagets och mina egna.

Hur tycker du att att din prestation var under förra året?
-Min prestation förra året var bra med cirka 100 gjorda mål och väldigt många bra prestationer. Sen måste jag säga att i vissa av de ”större” matcherna så kom jag inte upp i min vanliga nivå. Jag var den avgörande spelaren och skulle avgöra matcherna.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Det jag skulle vilja förbättra är nog min prestation i de ”större” matcherna och alltid vara på toppen och inte gå ner i prestation under dessa matcher.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Mina målsättningar är att vinna specifika cuper som vi kommer åka på som t.ex Gothia cup och Madrid Football Cup. Vi vill dessa cuper och även vinna de ”större” matcherna.