Ungdomskollen: Nellie Johansson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Nellie Johansson som spelar för Åkerbergas F06 lag. Hon berättar om hur serien startat för hennes lag samt vad hennes och lagets målsättningar är för året.

Hur har serien startat för dig och ditt lag?
-På grund av allt med Coronaviruset så blev vår serie uppskjuten i någon vecka. Jag har fått spela seriematcher med F05, vilket har varit väldigt kul och utmanande. Serien/ säsongen har börjat väldigt bra, jag har fått mycket speltid vilket har varit kul.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Min prestation än så länge är jag nöjd med. Jag ger allt på träningar, matcher och vill verkligen utvecklas. Vilket jag tycker ger resultat.

Vad tycker du om lagets prestation hittills?
-Lagets prestation har varit bra, vi utvecklas mer och mer för varje träning. Något som jag tror är väldigt viktigt för att ett lag ska prestera som bäst är själva lagkänslan och att man spelar som ett lag. Det tycker jag att vi i vårt lag gör väldigt bra, men det är såklart det kan bli bättre. Alla brinner för samma sport och vill utvecklas vilket är otroligt kul.

Vad är lagets målsättningar för året?
-Lagets målsättning för året är främst att vi ska nå så långt som möjligt i vår utveckling. Vi vill utveckla vårt spel, så vi rullar bollen så mycket som möjligt. Vi siktar också på att få en så bra placering i serien som möjligt.

Vad är dina målsättningar för året?
-Mina målsättningar för året är att jag vill utvecklas som spelare. Jag vill bli skickligare, bli bättre på att läsa spelet. Jag är väldigt laddad på att få spela mycket matcher och få chans att spela med F05 också. Jag tror att jag kommer kunna nå mina mål och utvecklas om jag ger allt och verkligen vill.