Ungdomskollen: Nellie Garces

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Nellie Garces född 2006, hon berättar om hur året börjat för henne, varför hon bytte lag till Djurgården samt vad hennes målsättningar är för året 2020.

Du gör ditt första år i Djurgården, hur har det gått hittills?
-Början på detta första år har gått superbra tycker jag, min utveckling har bara gått uppåt. Jag tycker att jag har utvecklats mer som fotbollsspelare dessa 4 månader som jag har spelat i Djurgården.

Varför valde du att byta lag?
-Jag ville ha en större utmaning och ville möta bättre motstånd. Jag vill ha fler personer som är mer lika mig i sättet att spela fotboll. Det var inte lika kul att spela fotboll längre i mitt gamla lag då jag började trötta på fotbollen. Att byta lag har gjort att jag skapat en ny gemenskap och nya vänner.

Seriespelet börjar snart, hur känns det?
-Jag är super taggad och är revanschsugen mot BP för senaste matchen gick inte som förväntat då vi inte va på topp . Är även väldigt taggad på att möta topp lagen vilket kommer va en stor utmaning och göra mig till en bättre spelare

Hur har laget förberett sin inför säsongen med coronasituationen?
-Vi har bara kört på som vanligt och inte direkt tänkt på det så mycket, om en cup blev inställd så har vi kört på med träningsläger istället.

Var är dina målsättningar för året?
-Min målsättning för året är att utveckla mitt spel som mittfältare, att bättre orientera mig på planen och bli mer säker i min position.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet