Ungdomskollen: Nathalie Brorson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Nathalie Brorson född 2007 som spelar för Gideonsbergs IF. Hon berättar om hur hon tränat under sommaruppehållet och även vad hennes målsättningar är till hösten.

Kan du berätta mer om dig?
-Jag heter Nathalie Brorson, är född 2007 och bor med min familj som består av mamma, pappa och min hund. Jag bor i Västerås och spelar med Gideonsberg IF:s F07. På min fritid så gillar jag att vara med vänner, vara ute och springa och självklart att spela fotboll.

Hur började du spela fotboll?
-Jag började spela fotboll för både min mamma och pappa alltid har spelat fotboll, så det är så jag fått intresset för det. Jag började spela fotboll när jag var ungefär 4 år och sen dess så har jag alltid spelat med Gideonsberg.

Hur har du tränat under sommaren?
-Under ungefär 3 veckor så hade vi inte lika många träningar som det brukar se. Vi hade en träning istället för tre i veckan men såklart så har jag viljat träna mer än de schemalagda träningarna. Jag har sprungit i spåret för att träna konditionen och kört individuellträning.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar under höstsäsongen är såklart att utvecklas mer och mer som en individ men också som en lagspelare. Annars så har jag inte så stora målsättningar när höstsäsongen drar igång men jag vill fortsätta spela som jag gjorde under våren.