Ungdomskollen: Naim Sinanov

Igår så möttes Malmö FF och Helsingborgs P15 lag varandra i serien. Det blev en 7-3 seger för MFF och vi har fått intervjua MFF:s Naim Sinanov efter matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att lagets prestation var riktigt bra vi hade kontroll över hela matchen och hade mycket boll. Det jag tyckte också var bra var att när vi fick bollen visste vi vad vi skulle göra med den.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker att min prestation var väldigt bra idag, jag ville ha mycket boll och vågade ta fram bollen som mittback. Det som jag också tyckte var bra var att jag hittade väldigt fina passningar som blev till farliga anfall.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Det jag tycker att laget ska ta med sig till nästa match är att vi redan innan vi fått bollen så visste vi vilken yta som var fri. Vi ska även ta med oss att kontrollera matcherna och behålla ett lugn med bollen.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Det jag ska ta till nästa match är att jag inte var stressad när jag hade bollen och vågade ta fram bollen i banan. Jag ska även fortsätta våga slå avgörande passningar.