Ungdomskollen: Mustafa Abdulhamid

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Mustafa Abdulhamid född 2009 som spelar för Malmö FF:s P09. Han berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Försäsongen är igång, hur känns det?
-Det är en fantastisk skön känsla att kunna starta året med Malmö FF och denna försäsongen kommer bli hur bra som helst. Mitt mål för försäsongen är att träna mycket och kunna hjälpa laget så mycket så möjligt under matcherna!

Hur kommer du förbereda dig inför säsongen?
-Jag ska se till att träna 6-7 dagar i veckan. Jag följer min dagliga rutin som jag alltid gör genom att sova bra, äta bra och kunna träna rätt för att förbereda mig på bästa sätt.

Vad är dina målsättningar för det kommande året?
-Mina mål för detta kommande året är att kunna hjälpa mitt lag så mycket så möjligt och kunna utvecklas mer än förra året. Såklart gäller det att vinna så många matcher som möjligt. Mitt största mål för 2022 är att ha så roligt som möjligt!