Ungdomskollen: Muhudin Sharmarke

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Muhudin Sharmarke född 2008 som spelar för Qviding. Han berättar om hur säsongen varit och vad han förbättrat under året.

Säsongen är slut nu, hur känns det?
-Denna säsong har varit fantastiskt då jag har gjort många mål och assist. Under året så har jag mött många duktiga lag som ÖIS, Gais och IFK Göteborg. Tuffa motstånd är det jag gillar, då utvecklar jag mig som fotbollsspelare.

Hur har lagets prestation varit under året?
-Själva lagets prestationer har varit helt underbara fler gånger då vi har vunnit mot både fler duktiga lag. Fast mitt lag spelar ibland även ganska dåligt när vi inte är på topp.

Vad har du förbättrat under året?
-Det jag har blivit bättre på den här säsong är framförallt snabbheten och passningsspelet. Vi har tränat mycket på det under träningarna, fast det är inte tillräckligt för mig så jag går ut tränar extra.

Vad skulle du vilja förbättra inför kommande säsong?
-Det jag vill förbättra inför nästa år är mina skott och även bli bättre på att ta snabba beslut så att det går bättra för laget.