Ungdomskollen: Mohsen Yesna

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Mohsen Yesna som blivit uttagen till läger med Stockholms Distriktslag för pojkar födda 2006. Han berättar om sina tankar inför det kommande lägret.

Snart dags för läger med Stockholms distriktslag, hur känns det?
-Det känns toppen eftersom jag kommer få möjligheten att träffa, spela och träna med många duktiga och skickliga spelare från hela Stockholm. Jag kommer att få bra feedback av de tränarna som finns där, detta kommer att hjälpa mig mycket med utvecklingen så det känns riktigt bra. Jag är väldigt glad över att jag har blivit uttagen.

Varför blev du uttagen till lägret?
-Först och främst skulle jag säga att jag har blivit uttagen på grund av mina prestationer på träningar och matcher. Jag har kämpat hård och gett hundra procent dag in och dag ut. Det har varit träningar och matcher som inte har gått så bra, men trots detta har jag aldrig slutat jobba hårt. För att jag är fullt medveten om att man ibland har dåliga dagar. Det viktigaste för mig är att jag aldrig ska ge upp, se till att jobba hårt och ge hundra procent oavsett vad. Jag tror det är det som gjort så att jag har blivit uttagen till distriktslägret.

Hur kommer du förbereda dig till lägret?
-Det kommer att komma många bra spelare till lägret som vill också ge hundra procent och kämpa hårt. Därför kommer de också att förbereda sig på bästa sättet. Men jag ska se till att förbereda mig fysiskt, men mest mentalt för att det är det viktigaste. Om man inte är mentalt förberedd då kommer det inte att gå så bra. Det spelar ingen roll hur stark, fysisk förberedd man är, om man inte är mental förberedd.

Vad förväntar du dig av lägret?
-Det som jag förväntar mig av lägret är att jag ska få möjligheten att bli bättre och få feedback på att hur jag kan utvecklas av de bästa tränarna. Jag förväntar mig också att det ska vara ett roligt, spännande och lärorikt läger för mig och alla andra som är med.