Ungdomskollen: Mohamed Issack

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Mohamed Isaack som är född 2005 och spelar för Kalmar FF. Han berättar lite om sig själv samt vad hans målsättningar är för året.

Kan du berätta mer om vem Mohammed är?
-Jag heter Mohamed Issack och spelar i Kalmar FF. Jag är född 2005 och min familj består av mamma, pappa, lillebror och mina systrar. Jag brukar spela som anfallare yttermittfält och släpande forward. Jag tränar 4 gånger med laget och 1-2 individuella pass.

Hur började du spela fotboll?
-Jag började spela fotboll när jag var 3-4 år gammal genom att jag, min pappa och min lillebror brukade spela fotboll ute. Efter ett tag började jag älska sporten, min pappa tog mig till Kalmar FF där jag började och sen dess har jag älskat fotboll.

Vad vill du förbättra under året?
-Under detta år vill jag förbättra min teknik, passningar och avslut. Jag tror att jag kommer bli en bättre fotbollsspelare om jag förbättrar dessa saker.

Vad är dina målsättningar för 2020?
-Mina målsättningar för året är att utvecklas som fotbollsspelare båda på plan o äsch utanför plan. Jag vill också vinna serien med mitt lag. En annan målsättning är att bli uttagen till P05 landslaget.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet