Ungdomskollen: Miranda Liljeberg

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Miranda Liljeberg som spelar för Nacka FC. Hon ger sin syn både på lagets samt sin egen prestation från deras senaste match.

Här kommer en intervju med Miranda efter deras senaste match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-I denna match så spelade jag med F12 och jag tycker vi får till ett bra spel men vi är lite stressade i början och vill framåt väldigt mycket. Senare så kommer vi in i det mycket mer och vi börjar om ifall vi inte hittar någon yta att passa på och vi har ett högt tempo. Vi får till vassa målchanser och en del fina mål.

Vad tycker du om din prestation?
-Jag tycker min prestation är ganska bra. Jag kände att jag var starkast när jag spelade forward än på kanten i denna match. Jag tycker min första touch är bra och jag tycker jag är stark i närkamperna, går in 100% men jag borde varit lite noggrannare i inläggen då jag hade svårt att få till det med vänsterfoten.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Att Inte stressa så mycket och ta snabbare beslut. Spela bollen och komma till anfall lite snabbare och vara noggrannare i det vi gör.

Vad tycker du att du själv ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag ska ta med mig att fortsätta att göra fler direktpassningar då det får upp tempot. Se till att snacka mer på plan och vara noggrannare i avsluten.