Ungdomskollen: Mira Kempe

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Nacka FC:s Mira Kempe som spelar för Nackas duktiga F13-lag. De kommer till helgen att spela match och vi har fått intervjua Mira där hon delar med sig av sina tankar inför matchen.

Dags för match på lördag mot Värmdö, hur känns det?
-Det känns bra, vi har haft en bra träningsvecka nu och vi har tränat mycket på sista tredjedelen så jag hoppas att det blir många mål i helgen!

Hur är lagets form?
-Den är ganska bra, vi verkar ha bra energi och kämparglöd då vi vann från underläge förra gången vi mötte Värmdö! Dock måste vi inleda matchen bättre än vi gjorde sist, det har hänt många matcher att vi taggar till i slutet och då börjar målen rulla in vilket är försent!

Hur är din egen form?
-Jag tycker att min form har varit bra under de senaste veckorna. Vi har tränat mycket speluppbyggnad samt hur vi ska agera i deras straffområde och jag hoppas det sitter i helgen. Annars är jag sjukt taggad och vill göra mål!

Hur ska ni spela för att ta hem segern?
-Vi måste spela smart! Dem sätter ganska hög press vilket öppnar upp i mitten, då måste hela laget följa med. Det var det som vi misslyckades med förra matchen och då vi hade inget folk i straffområdet. Vi måste också hålla upp spelet mer och trötta ut dem så att vi kan komma till bra lägen för avslut.

Vi önskar Mira och Nacka FC ett stort lycka till i deras match!