Ungdomskollen: Milou Wallström

I söndags så var vi på plats och bevakade matchen mellan Gröndals IK och Stureby SK:s F07-lag. En spelare som imponerade på oss var Gröndals Milou Wallström.

Här kommer en intervju med Milou efter deras match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att vi hade högt tempo i dem två första perioderna men vi började bli lite mer långsammare i tredje. Det var förmodligen för att vi började bli trötta. Vi kunde gjort fler mål bara om vi hade skjutit mer på dem lägen vi fick men annars tycker jag att vi kämpade hela matchen och vi gav inte upp.

Vad tycker du om din prestation?
-Min prestation var okej, jag kunde tagit bättre skott och så började jag tappa i slutet eftersom att jag började bli trött så jag tappade min position i slutet på matchen.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att till nästa match ska vi ta oss med att vi måste lyfta hela laget så att våra forwards kan passa oss när dem springer upp och ska skjuta på mål så att vi är med om de vill passa eller om det skulle bli returer.

Vad tycker du att du själv ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag ska fortsätta springa och kämpa tills domaren blåser att matchen är slut. Jag ska fortsätta peppa alla även om vi ligger under eller någon har gjort ett misstag så gör det inget. Jag som är lagkapten har ett stort ansvar att peppa alla göra så att de känner sig trygga.