Ungdomskollen: Mikael Yasar

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Mikael Yasar född 2008 som spelar för Djurgårdens P08 Akademi. Han berättar vad han vill förbättra under året samt vad hans målsättningar är för säsongen 2020.

Snart dags för seriespelet att börja, hur känns det?
-Mitt lag har valt att inte vara med i något seriespel i år. Vi kommer fortfarande ha matcher varje helg.

Hur har ni kunna förbereda er inför säsongen med Corona som är?
-Jag följer det min klubb säger.
Jag fortsätter att träna som vanligt och spela matcher som vanligt. De utlandsresor som jag skulle ha under den perioden har vi varit tvungna att ställa in. Vår akademichef Christian Gentile och DIF informerar oss om läget och hur vi ska göra framåt. Även min uttagning till AC Milan är framflyttad.

Vad vill du förbättra under året?
-Jag tränar hårt och känner mig i bra form. Jag hoppas att vi kommer spela många matcher. Jag blir aldrig nöjd och vill hela tiden utvecklas.

Vad är dina målsättningar för 2020?
-Fortsätta träna som jag gör, utmana mig själv, utveckla min potential till att hela tiden bli bättre. Jag vill att DIF ska ha det bästa 08- laget i Sverige. 2020 är mitt år!