Ungdomskollen: Melker Hådell

I söndags så möttes Barkarö SK och BK30 varandra i seriespel. Det blev en seger för Barkarö och vi har fått intervjua Barkarös Melker Hådell efter matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att lagets prestation var bra och att alla slet ut till sista sekunden, Vi hade en riktigt bra träningsvecka och det visade vi på matchen ganska bra

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag är nöjd med min prestation, det var svårt i början eftersom att jag fick kliva upp och spela som central mittfältare. Jag har spelat mittback i princip hela mitt liv men jag tyckte att jag skötte det bra och är nöjd med matchen.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att laget ska ta med sig att fortsätta vara hårda i närkamper och gå in det hårdaste vi kan, men också att fortsätta prata med varann och hjälpa varandra på planen

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Jag ska försöka ta med mig egentligen allt bra jag gjorde och glömma det som kan förbättras. En speciell sak jag ska ta med mig att även om man inte är van i en position så får man alltid försöka göra det bästa av situationen och bara ta det lugnt och inte stressa.