Ungdomskollen: Markus Mourad

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Markus Mourad född 2008 som spelar för IK Sleipner. Han berättar om hur våren gått, sina egna och lagets målsättningar för resten av säsongen.

Hur tycker du att vårsäsongen gått för dig?
-Jag tycker att vårsäsongen har gått lite upp och ner för både mig och laget, men vi har jobbat hårt för att komma tillbaka till nästa match. Jag försöker alltid träna på mina svagheter så mycket som möjligt för att bli en bättre fotbollsspelare.

Vad är dina egna målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar inför resten av säsongen är att bli till en så bra fotbollsspelare som möjligt. Jag vill bli den bästa i min ålder och komma framåt i min fotbollskarriär. För det är min dröm, att bli bäst.

Vad är lagets målsättningar för resten av säsongen?
-Lagets målsättning är att hela tiden utvecklas bättre som ett lag och vinna så många matcher som möjligt för att sluta på en första plats i vår serie.